#Berriesdrink

1 year ago

Kerana berries antara buah paling tinggi anti-oksidannya . . Siapa makan banyak berries ni memang sentiasa nampak awet muda lah, sebab anti oksidan bertindak melawan radikal bebas yang menjadi faktor cepat tua ☺️ . . Berries juga berfungsi kurangkan keradangan macam jerawat, juga melindungi kulit dari sinaran UV . . Nak tegangkan kulit pon boleh makan berries. Jadi, nak awet muda tak? . . Ada yang dah dapat kesan lepas beberapa hari minum Astaceracol Mary Jardin ni, nantikan testimoni tu ye 😉 . . So ingat, nak awet muda makan berries or minum air berries banyak banyak ye 🍓 . . . #maryjardinkelantanbranch #maryjardin #maryjardinkb #maryjardinkbhq #maryjardinkelantan #berries #berriesdrink #healthyskin #healthydrink #awetmuda #flawless #musthave #kotabharu #kelantan #thisiskotabharu

80
1 year ago

@agelezbihakuid memperkenalkan minuman antioxidant akan hadir di Indonesia, Luteen Sharp. LUTEEN Sharp adalah suplemen kesehatan dengan antioksidan dan nutrisi yang membantu menetralkan radikal bebas dan menjaga kesehatan vaskular. LUTEEN Sharp akan membantu Anda mengatasi mata lelah dan kering. #agelezbihakuid #agelezbihaku #luteensharp #tips #tipssehat #antioksidant #lutein #antioxidant #healthydrink #berries #berriesdrink #bilberry #juice #minumansehat #suplemen #kesehatan #KulitSehat #newproduct #new2018 #hidupSehat

110
2 months ago

“Tak confident lah kalau keluar rumah tanpa secalit bedak. 😔” . . . Nah. Consume berries drink ni korang tak payah apply foundation dah. Cukup sunscreen, sunblock or cc cream sahaja before keluar rumah for UVA & UVB protection sahaja. . . Kesan dapat dilihat seawal satu kotak sahaja. 😍 Safe for allergic sebab tak ada marine collagen as it is only pure berries drink. Made up of 14 types of berries! . . whatsapp 013-270 5490 . #berriesdrink #healthydrink #beautydrink #energydrink

30
2 years ago

Mixed Berries drink #vegan #vegandrink #vegetarian #vegetariandrink #berries #berriesdrink #fruitdrink #healthydrink #healthy #fromnature #lovelysummer #juicy #น ้ำเบอร์รี่รวม กินและดื่มให้ตัวแดงไปเลย ไม่รีบกินมันก็จะเสียเป็นน้ำหมด #เมน ูชีวิตต่างเเดน #ช ีวิตเเม่บ้านต่างแดน

275
2 years ago

Vamos rematando el fin de semana, preparando un cóctel, mas que nada quería ir probando diferentes sabores para las vacaciones, jeje que largo se me va a hacer el mes julio... este de momento nos ha gustado mucho... #cocinaconmiele @canalcocina @miele_esp Pronto la receta en el blog!! #findesemana #finde #bebidas #bebidasfrias #cocteles #frutosrojos #mango #cava #cavarosado #fruta #instadrinks #instagram #drinks #berries #berriesdrink #weekend blog #blogger #delicious #flavors

252