Ramadan Photos & Videos

6 minutes ago

Nak lagi resepi? Follow @resepi_ala_kampung . RENDANG UDANG GALAH Bahan-bahan: 1 kg udang galah(sederhana besar) 50 gram serbuk kunyit 100 gram bawang merah 30 gram bawang putih (dikisar) 50 gram buah keras (dikisar) 2 batang serai (dikisar) 30 gram halia (dikisar) 20 gram lengkuas (dikisar) 20 gram kunyit hidup (dikisar) 10 gram cili giling 2 biji santan pekat 50 ml air asam jawa 3 helai daun kunyit (dihiris halus) Minyak secukupnya Cara-cara: - Bersihkan udang dan gaul bersama garam dan serbuk kunyit. Salai di atas bara api sehingga udang masak. Ketepikan. - Kemudian, tumis bahan-bahan kisar bersama dengancili giling. Biarkan sehingga terbit minyak dan masukkan santan pekat dan air asam jawa. - Reneh sehingga kuah menjadi pekat. Masukkan udang yang telah disalai tadi bersama garam secukup rasa. Kacau sehingga rata. - Akhir sekali, taburkan hirisan daun kunyit dan hidangkan. Selamat mencuba! :) Smber: Cik Ckputeh Puteh . LIKE & SHARE FOLLOW INSTAGRAM @resepi_ala_kampung . #instaselfie #sedap #bazar #ibu #iftar #viral #resepi #resepimudah #seafood #delicious #ramadan #instashare #cooking #malaysia #western #foodporn #instagood #puasa #adabi #cuisine #instaseleb #mahn #ramadhan #breakfast #kuihraya #berbuka #sayangketatsendatpadat #resepi_ala_kampung . Jangan lupa follow @resepimudahmy

60
6 minutes ago

Nak lagi resepi? Follow @resepi_ala_kampung . KEK MINYAK bahan-bahan: 5 biji telur 1 cawan gula halus 1 sb overlate 1 cawan minyak 1/2 cawan susu pekat 2 cawan tepung gandum 1 st baking 1 st esen vanila (Kalau guna tepung blue key tak perlu letak baking powder) pewarna cara-cara: 1. pukul kembang telur dan gula 2. masukkan ovellate pukul kembang lagi 3. masukkan susu pekat 4. masukkan minyak dan vanila 5.akhiri dgn tepung- yg ni guna senduk sahaja kaut balik hingga sebati 6.warnakan 7.Guna oven bakar dlm 45 minit 170c api atas bawah 8.Guna pemanggang hanya 20 minit jer dgn api yg pling kecil.(panaskn dulu pemanggang sblm msuk adunan) Kredit Resepi : Mynie . LIKE & SHARE FOLLOW INSTAGRAM @resepi_ala_kampung . #instaselfie #sedap #bazar #ibu #iftar #viral #resepi #resepimudah #seafood #delicious #ramadan #instashare #cooking #malaysia #western #foodporn #instagood #puasa #adabi #cuisine #instaseleb #mahn #ramadhan #breakfast #kuihraya #berbuka #sayangketatsendatpadat #resepi_ala_kampung . Jangan lupa follow @resepimudahmy

50
6 minutes ago

Nak lagi resepi? Follow @resepi_ala_kampung . KEK MINYAK bahan-bahan: 5 biji telur 1 cawan gula halus 1 sb overlate 1 cawan minyak 1/2 cawan susu pekat 2 cawan tepung gandum 1 st baking 1 st esen vanila (Kalau guna tepung blue key tak perlu letak baking powder) pewarna cara-cara: 1. pukul kembang telur dan gula 2. masukkan ovellate pukul kembang lagi 3. masukkan susu pekat 4. masukkan minyak dan vanila 5.akhiri dgn tepung- yg ni guna senduk sahaja kaut balik hingga sebati 6.warnakan 7.Guna oven bakar dlm 45 minit 170c api atas bawah 8.Guna pemanggang hanya 20 minit jer dgn api yg pling kecil.(panaskn dulu pemanggang sblm msuk adunan) Kredit Resepi : Mynie . LIKE & SHARE FOLLOW INSTAGRAM @resepi_ala_kampung . #instaselfie #sedap #bazar #ibu #iftar #viral #resepi #resepimudah #seafood #delicious #ramadan #instashare #cooking #malaysia #western #foodporn #instagood #puasa #adabi #cuisine #instaseleb #mahn #ramadhan #breakfast #kuihraya #berbuka #sayangketatsendatpadat #resepi_ala_kampung . Jangan lupa follow @resepimudahmy

110
6 minutes ago

Nak lagi resepi? Follow @resepi_ala_kampung . RENDANG UDANG GALAH Bahan-bahan: 1 kg udang galah(sederhana besar) 50 gram serbuk kunyit 100 gram bawang merah 30 gram bawang putih (dikisar) 50 gram buah keras (dikisar) 2 batang serai (dikisar) 30 gram halia (dikisar) 20 gram lengkuas (dikisar) 20 gram kunyit hidup (dikisar) 10 gram cili giling 2 biji santan pekat 50 ml air asam jawa 3 helai daun kunyit (dihiris halus) Minyak secukupnya Cara-cara: - Bersihkan udang dan gaul bersama garam dan serbuk kunyit. Salai di atas bara api sehingga udang masak. Ketepikan. - Kemudian, tumis bahan-bahan kisar bersama dengancili giling. Biarkan sehingga terbit minyak dan masukkan santan pekat dan air asam jawa. - Reneh sehingga kuah menjadi pekat. Masukkan udang yang telah disalai tadi bersama garam secukup rasa. Kacau sehingga rata. - Akhir sekali, taburkan hirisan daun kunyit dan hidangkan. Selamat mencuba! :) Smber: Cik Ckputeh Puteh . LIKE & SHARE FOLLOW INSTAGRAM @resepi_ala_kampung . #instaselfie #sedap #bazar #ibu #iftar #viral #resepi #resepimudah #seafood #delicious #ramadan #instashare #cooking #malaysia #western #foodporn #instagood #puasa #adabi #cuisine #instaseleb #mahn #ramadhan #breakfast #kuihraya #berbuka #sayangketatsendatpadat #resepi_ala_kampung . Jangan lupa follow @resepimudahmy

221
7 minutes ago

Ikuti petualangan HOTCABE mengunjungi #pedeslovers di seluruh dunia! Siapakah #pedeslovers yang sedang dicari-cari ini? Apakah kamu salah satunya? Komen di bawah kalau kamu #pedeslovers sejati dan merasa pantes dapet HOTCABE! — Kunjungi website kami untuk info lebih lanjut: http://www.hotcabe.com Order: @hotcabesales WhatsApp: 0813 9331 1151 Link WhatsApp: http://bit.ly/OrderHOTCABE — #HOTCABE #sambaltabur #sambalpedas #sukamakan #indonesia #kulinernusantara #spicyfood #produkhalal #puasa #puasaseru #lebaran #ngabuburit #ramadan #love #instagood #photooftheday #instadaily #repost #food #friends #smile #art #happy #likeforlikes #followforfollowback #smile #style #fun #followme

150
8 minutes ago

الكوبون بالصورة : NNO ‏يعطيك خصم إضافي ثابت لأي منتج من موقع نون . ‏-بتوفير 10% . ‏كود الخصم : NNO ‏انسخ الكود : NNO ‏تسوق الآن: ⁦‪noon.com‬⁩ ‏⁦‪ #Akwads ‬⁩ ⁧‫ #نون ‬⁩ ⁧‫ #كوبون ‬⁩ #noon ‏⁧‫ #كود ‬⁩ ⁦‪ #coupon ‬⁩ ⁦‪ #code ‬⁩ ⁧‫ #خصومات ‬⁩ ⁧‫ #خصم ‬⁩ ⁧‫ #عروض ‬⁩ ⁧‫ #السعودية ‬⁩ ⁧‫ #الامارات ‬⁩ ⁧‫ #رمضان  ‬⁩ ⁦‪ #ramadan  ‬⁩ ⁦‪ #ahlannoon ‬⁩ ⁧‫ #اهلا_احنا_نون

10
8 minutes ago

الكوبون بالصورة : RVV ‏يعطيك خصم إضافي ثابت لأي منتج من موقع نون . ‏-بتوفير 10% . ‏كود الخصم : RVV ‏انسخ الكود : RVV ‏تسوق الآن: ⁦‪noon.com‬⁩ ‏⁦‪ #Akwads ‬⁩ ⁧‫ #نون ‬⁩ ⁧‫ #كوبون ‬⁩ #noon ‏⁧‫ #كود ‬⁩ ⁦‪ #coupon ‬⁩ ⁦‪ #code ‬⁩ ⁧‫ #خصومات ‬⁩ ⁧‫ #خصم ‬⁩ ⁧‫ #عروض ‬⁩ ⁧‫ #السعودية ‬⁩ ⁧‫ #الامارات ‬⁩ ⁧‫ #رمضان  ‬⁩ ⁦‪ #ramadan  ‬⁩ ⁦‪ #ahlannoon ‬⁩ ⁧‫ #اهلا_احنا_نون

10
9 minutes ago

الكوبون بالصورة : MC88 ‏يعطيك خصم إضافي ثابت لأي منتج من موقع مذركير . ‏-بتوفير 10% . ‏كود الخصم : MC88 ‏تسوق الآن: ⁦www.mothercare.ae⁩ ‏⁦‪ #Akwads ‬⁩ ⁧‫ #مذركير ‬⁩ ⁧‫ #كوبون ‬⁩ #mothercare ‏⁧‫ #كود ‬⁩ ⁦‪ #coupon ‬⁩ ⁦‪ #code ‬⁩ ⁧‫ #خصومات ‬⁩ ⁧‫ #خصم ‬⁩ ⁧‫ #عروض ‬⁩ ⁧‫ #السعودية ‬⁩ ⁧‫ #الامارات ‬⁩ ⁧‫ #رمضان  ‬⁩ ⁦‪ #ramadan

20
9 minutes ago

الكوبون بالصورة : iZiL13 ‏يعطيك خصم إضافي ثابت لأي منتج من موقع إزيل . ‏-بتوفير 20% . ‏كود الخصم : iZiL13 ‏تسوق الآن: ⁦www.iZiLbeauty.com⁩ ‏⁦‪ #Akwads ‬⁩ ⁧‫ #إزيل ‬⁩ ⁧‫ #كوبون ‬⁩ #iziL ‏⁧‫ #كود ‬⁩ ⁦‪ #coupon ‬⁩ ⁦‪ #code ‬⁩ ⁧‫ #خصومات ‬⁩ ⁧‫ #خصم ‬⁩ ⁧‫ #عروض ‬⁩ ⁧‫ #السعودية ‬⁩ ⁧‫ #الامارات ‬⁩ ⁧‫ #رمضان  ‬⁩ ⁦‪ #ramadan  ‬⁩ #izilbeauty

20
10 minutes ago

الكوبون بالصورة : CYB ‏يعطيك خصم إضافي ثابت لأي منتج من موقع بيبي شوب . ‏-بتوفير 10% على جميع المنتجات. ‏كود الخصم : CYB ‏تسوق الآن: ⁦www.Babyshopstores.com⁩ ‏⁦‪ #Akwads ‬⁩ ⁧‫ #بيبي_شوب ‬⁩ ⁧‫ #كوبون ‬⁩ #babyshop ‏⁧‫ #كود ‬⁩ ⁦‪ #coupon ‬⁩ ⁦‪ #code ‬⁩ ⁧‫ #خصومات ‬⁩ ⁧‫ #خصم ‬⁩ ⁧‫ #عروض ‬⁩ ⁧‫ #السعودية ‬⁩ ⁧‫ #الامارات ‬⁩ ⁧‫ #رمضان  ‬⁩ ⁦‪ #ramadan

20
10 minutes ago

الكوبون بالصورة : BBW88 ‏يعطيك خصم إضافي ثابت لأي منتج من موقع باث&بودي وركس . ‏-بتوفير 10% على جميع المنتجات. ‏كود الخصم : BBW88 ‏تسوق الآن: ⁦www.Bathandbodyworks.ae⁩ ‏⁦‪ #Akwads ‬⁩ ⁧‫ #باث_اند_بودي_وركس ‬⁩ ⁧‫ #كوبون ‬⁩ #BathandBodyworks ‏⁧‫ #كود ‬⁩ ⁦‪ #coupon ‬⁩ ⁦‪ #code ‬⁩ ⁧‫ #خصومات ‬⁩ ⁧‫ #خصم ‬⁩ ⁧‫ #عروض ‬⁩ ⁧‫ #السعودية ‬⁩ ⁧‫ #الامارات ‬⁩ ⁧‫ #رمضان  ‬⁩ ⁦‪ #ramadan

20
10 minutes ago

الكوبون بالصورة : HM88 ‏يعطيك خصم إضافي ثابت لأي منتج من موقع H&M . ‏-بتوفير 10% على جميع المنتجات. ‏كود الخصم : HM88 ‏تسوق الآن: ⁦www.hm.com⁩ ‏⁦‪ #Akwads ‬⁩ ⁧‫ #اتش_اند_ام ⁧‫ #كوبون ‬⁩ #HM ‏⁧‫ #كود ‬⁩ ⁦‪ #coupon ‬⁩ ⁦‪ #code ‬⁩ ⁧‫ #خصومات ‬⁩ ⁧‫ #خصم ‬⁩ ⁧‫ #عروض ‬⁩ ⁧‫ #السعودية ‬⁩ ⁧‫ #الامارات #الكويت ‬⁩ ⁧‫ #رمضان  ‬⁩ ⁦‪ #ramadan

31
11 minutes ago

الكوبون بالصورة : ZDA ‏يعطيك خصم إضافي ثابت لأي منتج من موقع قولدن سنت . ‏-بتوفير 5% على جميع المنتجات. ‏كود الخصم : ZDA ‏تسوق الآن: ⁦www.Goldenscent.com⁩ ‏⁦‪ #Akwads ‬⁩ ⁧‫ #قولدن_سنت ⁧‫ #كوبون ‬⁩ #goldenscent ‏⁧‫ #كود ‬⁩ ⁦‪ #coupon ‬⁩ ⁦‪ #code ‬⁩ ⁧‫ #خصومات ‬⁩ ⁧‫ #خصم ‬⁩ ⁧‫ #عروض ‬⁩ ⁧‫ #السعودية ‬⁩ ⁧‫ #الامارات #الكويت ‬⁩ ⁧‫ #رمضان  ‬⁩ ⁦‪ #ramadan

30
11 minutes ago

الكوبون بالصورة : BLK24 ‏يعطيك خصم إضافي ثابت لأي منتج من موقع سنتربوينت . ‏-بتوفير 10% على جميع المنتجات. ‏كود الخصم : BLK24 ‏تسوق الآن: ⁦www.Centrepointstores.com⁩ ‏⁦‪ #Akwads ‬⁩ ⁧‫ #سنتربوينت ⁧‫ #كوبون ‬⁩ #Centrepoint ‏⁧‫ #كود ‬⁩ ⁦‪ #coupon ‬⁩ ⁦‪ #code ‬⁩ ⁧‫ #خصومات ‬⁩ ⁧‫ #خصم ‬⁩ ⁧‫ #عروض ‬⁩ ⁧‫ #السعودية ‬⁩ ⁧‫ #الامارات #الكويت ‬⁩ ⁧‫ #رمضان  ‬⁩ ⁦‪ #ramadan

20
12 minutes ago

الكوبون بالصورة : AC21 ‏يعطيك خصم إضافي ثابت لأي منتج من موقع ماكس . ‏-بتوفير 15% على جميع المنتجات. ‏كود الخصم : AC21 -الكوبون لا يستخدم مع المنتجات اللي عليها تخفيضات و عروض ‏تسوق الآن: ⁦www.maxFashion.com⁩ ‏⁦‪ #Akwads ‬⁩ ⁧‫ #ماكس ⁧‫ #كوبون ‬⁩ #max #max_fashion ‏⁧‫ #كود ‬⁩ ⁦‪ #coupon ‬⁩ ⁦‪ #code ‬⁩ ⁧‫ #خصومات ‬⁩ ⁧‫ #خصم ‬⁩ ⁧‫ #عروض ‬⁩ ⁧‫ #السعودية ‬⁩ ⁧‫ #الامارات #الكويت ‬⁩ ⁧‫ #رمضان  ‬⁩ ⁦‪ #ramadan

20
12 minutes ago

Berkat jasa KH. Samson Rahman, kita dapat menikmati buku fenomenal La Tahzan karya Syaikh 'Aidh Al-Qorni. Ketelitiannya dalam menerjemahkan membuat buku itu mudah dipahami. . Sebuah kehormatan, buku 'Aku Calon Hafiz' dibaca oleh ulama asal Banten ini. Allahummarhamnaa bil Quran. _____________________________ Temukan tulisan saya spesial hijrah, 'Aku Calon Hafiz' di Gramedia terdekat. Atau, DM langsung oke. ...................................................... #akucalonhafiz #anwaralwinanto #quoteindonesia #quotes #motivationalquotes #hafizquran #hafizindonesia #hafizah #santri #santriwati #santrihits #ramadhan #ramadan #quantaelexmedia #gramedia #gramedialippokarawaci #gramediasurabaya #gramediayogyakarta #gramediastore #hijrahquote

00
12 minutes ago

Bersedekah itu tidak mengenal waktu.. Bersegera itu lebih utama.. Karena ada sebagian harta kita yang menjadi hak orang lain.. INFORMASI DAN PENDAFTARAN MITRA BARU PAYTREN WA; 085326531569 #inspirasi #informasi #dakwah #muslim #islam #hijab #quran #muslimah #islamic #peace #pray #muslims #god #infomuslim #doa #doaharian #nasehat #tausiyah #muslim #muslimah #islam #berdoa #insta #instago #instagood #follow #ramadhan #ramadan #ramadhan2019 #ramadhan1440 #ramadhan1440h #puasa #bulanramadhan

10
12 minutes ago

الكوبون بالصورة : AC23 ‏يعطيك خصم إضافي ثابت لأي منتج من موقع سيفي. ‏-بتوفير 20% على جميع المنتجات. ‏كود الخصم : AC23 ‏تسوق الآن: ⁦www.Sivvi.com⁩ ‏⁦‪ #Akwads ‬⁩ ⁧‫ #سيفي ⁧‫ #كوبون ‬⁩ #Sivvi ‏⁧‫ #كود ‬⁩ ⁦‪ #coupon ‬⁩ ⁦‪ #code ‬⁩ ⁧‫ #خصومات ‬⁩ ⁧‫ #خصم ‬⁩ ⁧‫ #عروض ‬⁩ ⁧‫ #السعودية ‬⁩ ⁧‫ #الامارات #الكويت ‬⁩ ⁧‫ #رمضان  ‬⁩ ⁦‪ #ramadan

31
13 minutes ago

الكوبون بالصورة : SSPrice ‏يعطيك خصم إضافي ثابت لأي منتج من موقع سبلاش. ‏-بتوفير 15%% على جميع المنتجات. ‏كود الخصم : SSPrice ‏تسوق الآن: ⁦www.SplashFashions.com⁩ ‏⁦‪ #Akwads ‬⁩ ⁧‫ #سبلاش ⁧‫ #كوبون ‬⁩ #Splash #SplashFashions ‏⁧‫ #كود ‬⁩ ⁦‪ #coupon ‬⁩ ⁦‪ #code ‬⁩ ⁧‫ #خصومات ‬⁩ ⁧‫ #خصم ‬⁩ ⁧‫ #عروض ‬⁩ ⁧‫ #السعودية ‬⁩ ⁧‫ #الامارات #الكويت ‬⁩ ⁧‫ #رمضان  ‬⁩ ⁦‪ #ramadan

20
20 minutes ago

Un donateur fidèle de Iftar/It3am MÉDINE est décédé hier soir Qu ALLAH سبحانه و تعالى lui face grande miséricorde et apaise ses 6 enfants , son épouse et sa famille Un nombre conséquent de sadaqat de bouteilles d’eau fraîches qu’il a payé de son vivant seront distribués demain in chaa ALLAH Qu ALLAH سبحانه و تعالى accepte de lui toutes les sadaqat dont on est nous même témoins et tout le reste de ses actions. Ne l’oubliez pas votre frère dans vos sinceres douas 🤲🏼 Iftar/It3am MÉDINE Témoigne de sa grande générosité اللهم ارحمه رحمة واسعة #sourate #quran #coran #islam #musulman #الله   #soubhannallah #salaf #rappelislam #rappelislamique #lecture   #قرءان   #📚 #livre   #medine #رمضان #الله #Allah   #muslimshow #sunnah #sounnah   #charity   #lecture #janaza   #deces #sadaqah #sheikh #mecca   #ramadan #qadr #🕋 #ramadan2019 🌙

30
22 minutes ago

Yeni mallarimiz geldi 😍🌹. Yeni mallarimiza söz ola bilməz 😊❤️. Keyfiyyət əla Əlavə məlumat 👉 Drecte və ya Wp. 0513025677

74
25 minutes ago

Quand je décide de cuisiner pour ma famille ça donne ça 😍 . . D E J E U N E R A Ï D 2 0 1 9 . . ♣️ Seli Fitini kle la By Fat’Sin ✨ . . 🍖 Y A S S A Y A P 🍖 . . Yassa à la viande Yummy 😍 . . Fat’Sin Dishes ✨ The Taste Of Africa 🌍 ☎️ : 77 83 82 81 #FatSin_Dishes #Yassa #Yap #Mali #Ramadan #Food #AfricanFodd #Foodies #Yummy #Senegal #Sunugal #Bamako #Miam #Grillades #Viande #Lekkrek #MangeonsSeulement #Doumouni #Soguo #Foodporn #Foodies #Dishes #IvorianFood #Foodislife

120
26 minutes ago

Omg how long has it been since I last posted and when do I post now whilst waiting for a Uber on holiday!!! . Had to share my lush Ethnic inspired kurta that I have worn whilst baking in this 30+ degrees heatwave that I’m in! The kurta was perfect a hint of desi that kept me super comfy and cool @kayrabyyaz . This kurta is £26 comes in sizes small medium large available in both our stores Derby and Birmingham or order via Whatsapp for fast delivery on +447818 400 670 @kayrabyyaz . Designers @kayrabyyaz . #kayrabyyaz #pakistani #Pakistanibride #pakistanidress #pakistaniwedding #pakistanistreetstyle #instafashion #fashionista #fashionblogger #mariab #ootd #outfitoftheday #khaadi #hudabeauty #styleblogger #howiworeit #aghanoor #2019 #modestfashion #lookbook #london #birmingham #bradford #pfw #modestdress #eidcollection2019 #eidcollection #ramadan

270
27 minutes ago

#ThrowbackThursday to Ramadan Activities! The last few days of Ramadan were packed with our activities for @DohaFestCity where we treated kids and their families to henna designs and a beautiful falcon! Check out the highlights in our video!

71
27 minutes ago

🤲🏼

71
33 minutes ago

Reminder Series

62
34 minutes ago

; SAMPAI KE AUSTRALIA aqiib_hrh pakai Chris Black 2 Tones (Polarized). Sumpah Spek ni Selesa Gila nak bawa pergi Holiday. Boleh pakai 24 Jam rasa tak nak tanggalkan 😍 . [BELI DAN MENANG IPHONE7, MOTOR YAMAHA LC135 DAN WANG TUNAI] . INILAH CHRIS Black 2 Tones (Polarized) yang menjadi FENOMONA LUAR BIASA! . Lelaki perempuan sesuai pakai, so nanti boleh share2 pakai dengan Suami/Bf/Adik ke. Sharing is Caring😍 . INILAH Design petak yang buat muka tampak runcing. Sesuai untuk yang muka bulat . Lens Polarized. Warna lens ni bila di tempat terang akan tukar purple 2 tones yang sangat cantik!! . Alami sendiri kehebatan memakai Polarized lens. Sangat Sesuai Untuk Lelaki dan Wanita . Ada UV400 protection Untuk Halang Silau Memandu. Design petak ni membuatkan muka si pemakai tampak runcing . Zoom in kat design Chris yang stylo ni Bingkai halus Dan Lens Berpetak. Gabungan ini memang Unik Dan Menyerlah Identiti High Taste si pemakai . ❌ RM120 ❌ WHATSAPP +6013-9406479 . Case Brown ni pun sangat Eksklusif. Jangan lupa ada FREE Polarized Test Card . WhatsApp 013-9406479 atau Click link kat bio😘 . Set Lengkap dengan Box, Case, Cleaning Cloth, Booklet, Paper Beg dan Polarized Test Card . . . . .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ #sayajualmurah #malaysia #malaysian #bazaarpaknil #arifringsbell #igshopmalaysia #aidilfasha #elfaris #elfiraxfaris #spekmurah #heromusim2 #nur2 #spekmatamurah #like4likes #travel #spekmata #ramadan #samarinda #likers #wedding #IntanRaihana #DanielHakim #Megadrama #ToxicInlove #cariakudisyurga #curicuricinta #zahirAH #myotherhafeznel #AME2019 #abanglongfadil3

10
35 minutes ago

21
41 minutes ago

Follow My Second Account 👉 @cute_lover8047 @cute_lover8047 @cute_lover8047 @cute_lover8047 □□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□ 👇👇👇👇👇👇👇 For more quotes................☆.............☆......... ☆.........★.........☆....[ ғollow @cute_lover8047 тo ѕee your ғavourite ѕhayari♥️ ]....★.........☆.........★ . 💘 like 💘 .----------------------------- 💘comment 💘 .----------------------------- 💘 follow 💘 .---------------------------- #shayri #hindipoems #hindishayari #aashiq #sadshayari #shayrilover #jazbaat #urduquotes #shayri #sadshayri #allamaiqbal #twolineshayari #urdushayri #hindiquotes #shayrilover #2linespoetry #mohobbat #shayaris #shayer #shayarilove #dard #brokenheart #ramadan #ramzan #islamicquotes #islamicart

5215
1 day ago

Ketika seseorang mengalami masalah dengan indra penglihatan nya... Maka segala cara dilakukan nya.. Termasuk periksa kedokter spesialis mata atau ke optik.... Ketika sang dokter menyarankan mata pasien tersebut agar memakai alat bantu./.kaca mata. Dan dokter tersebut pun memberikan nya secara cuma cuma.. Iya pun bisa melihat kembali dengan jelas kembali.. Orang tersebut sangat bersyukur sekali kepada dokter tersebut yg sangat baik hati.. Iya sungguh kegirangan di buat nya... Namun dengan cerita ini jangan lah lupa.. Bhwa yg memberi kan nikmat melihat kepada kita adalah allah s.w.t. Semua bagian dalam tubuh kita adalah nomer satu.. Tidak lah dinomer dua'akan... Alangkah bersyukur nya kita diberi semua nikmat tersebut #islam #muslim #allah #quran #sunnah #muslimah #hijrah #dakwah #islamicquotes #ramadan #islamic #hijab #indonesia #pemudahijrah #ramadhan #love #tauhid #dua #alquran #jannah #m #allahuakbar #kajianislam #deen #dakwahislam #instagram #islamituindah #makkah #namaz #bhfyp

40
3 weeks ago

An Eid gift wrapped in Kraft Paper and made colourful with a cute Tissue Paper Crescent embodies the Ramadan spirit in a ‘Moon’tastic way 🌙 (Infact for me, the Tissue Paper Crescent is loaded with cuteness as it was a craft done by my little boy..’Happy Momma moment’🥰) #ramadan #day30oframadhan #ramadan2019 #holymonthoframadan #blessedmonth #fasting #monthofgifts #ramadangiftideas #eidgiftideas #eidgift #countdowntoeid #ramadancrafts #crescentcraft #ramadanforkids #ikeagiftwrap #ikeapapershop #mambipaperpad #pastelramadan #pastelcolors #blue #green #purple #pink #flatlay #flatlaygoals #flatlayuae #flatlaydubai #wrapze

360