foodporn Photos & Videos

25 seconds ago

When your mom tells you to take pics of her food before she starts eating it. 😂😂😂 . My mom usually gets phô from Pho Nom Nom, but she decided to try something different. This S3 on the menu - pork & shrimp wontons, served with sweet roast pork and eggs noodles. #TaraTheFoodie #Noodle #NoodleSoup #EggNoodles #AsianFood #Sriracha #VietnameseFood #ComfortFood #GetInMyBelly #FoodLovers #LoveFood #FoodOfTheDay #DCEats #MarylandFoodie #Foodies #ForkYeah #FoodPorn #FoodGram #IGFood #FoodBlogger #FoodStyling #Foodgasm #FoodiesOfInstagram #InstaFoodie #Foodstagram #FoodShare #FoodForFoodies #EatTheWorld #GoodEats #GoodFood

01
28 seconds ago

”Treat yourself this weekend with a delicious chocolate crepe” - @tauranga.eats 🍴 We couldn’t have said it better ourselves! Hope you enjoyed it and thank you for the snap 🤗

01
36 seconds ago

• Breakfast pagi ni ▫️Apam Nasi . First time buat apam nasi ni, hasil pelbagai resepi google 🤪 Memacam jenis resepi ada untuk buat apam nasi ni. Teruja betui bila kite menjadi buat, gebu gebas macam tuan dia 🤣 Sebenarnya geram bila ada nasi lebih terbuang macamtu je. Lepasni tau dah nasi lebih je, kite buat apam nasi. Settle! Takde pembaziran kan . . . #apam #apamnasi #apampink #apamgebu #resepiapam #resepi #resepiapamnasi #food #foodporn #foodmalaysia #foodpornmalaysia #kuih #kuihmuih #sarapan #masak #masakapa #masakapahariini

41
53 seconds ago

Feeling food blogger forever. Hahaha

01
56 seconds ago

24.08.2019 Отметили мини-юбилей - 10 лет Дане🎉 Прекрасно провели день в парке на Ukrainian day, посвящённый дню Независимости Украины, а потом случайно попали на выставку автомобильной техники - строительной, полиции, коммунальных служб и т.д. И закончили этот день потрясающим чизкейком "Сникерс"🍰🤤 Вчера провозилась с ним целый вечер, до глубокой ночи, но он однозначно этого стоил😍 Разрез нормальный не удался😅 #prikhozha_photography ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ #торт #cake #snickers #foodlovers #фудфотограф #foodphotography #foodfluffer #bonappetit #cook_good #сладости #goodmood #предметнаясъемка #foodphotographer #фудфото #фотоеды #foodpic #foodporn #foodphoto #still_life_gallery #foodpost #heresmyfood #foodphotographycanada #canadafood #saskatoon #фотодля_foodphotokarusel #beautifulcuisines #foodblogfeed #f52grams

10
1 minute ago

22
1 minute ago

【08.23~24 飲食.健身.記錄】簡單料理  雞腿形狀實在太美了,不想把他切塊🤤。廚藝好像進步了!又一次把2顆便當一次吃掉,不是食量太大便當份量太小,烤雞淋蜂蜜好好吃😍😱😍。  🍱便當菜 ———————————— 。氣炸-大雞腿:180° 15+15+15分 。水煮蛋:大滾水6分->沖冷水 。燙麵筋青花菜 。黑胡椒豆芽菜 。樓下的紫米飯👍  *大雞腿/雞蛋/豆芽菜/青花菜/土豆麵筋/紫米飯 *醬油/蜂蜜/黑胡椒     🌈8/23。腿 ———————————— 早餐:無糖豆漿+地瓜 午餐:水煮雞胸肉 晚餐:蜜汁雞腿+紫米飯+黑胡椒豆芽+麵筋青花菜 點心:水煮雞胸肉+燕麥巧克力蛋白 ...芭樂+奇異果  WORKOUT  .高腳杯深蹲20kg+壺鈴硬舉36kg:12*4組 .啞鈴弓箭步:8kg-12/12/12/12 .腿伸展L11:70lbs,90,105,110,120 .引體向上B1:19kg,12,19,19 。高腳杯深蹲20kg+壺鈴相撲36kg:12*4組 。腿推H2:135lbs, 180lbs-12/12/11 。腿伸展L5:27.5kg, 35kg-12/12/12 。登階機:13分 ————————————    🌈8/24。背 ———————————— 早餐:鮮奶豆漿+鮪魚御飯糰+茶葉蛋 午餐:清蒸肉圓+皮蛋豆腐+無糖豆漿 晚餐:蜜汁雞腿+紫米飯+黑胡椒豆芽+麵筋青花菜 點心:奇多+水煮雞胸肉+燕麥巧克力蛋白  WORKOUT  .引體向上B1:徒手,19,12,19,19 .坐姿划船G2:30kg,27.5,25,15 .反手低拉:12.5kg,15,15,15 .地雷管划船45lbs+啞鈴划船硬舉8kg:12/12/12/12 ————————————    #小資A飲食記錄  #健康飲食 #飲食控制 #低碳飲食 #飲食記錄 #飲食日記 #食事記録 #增肌減脂 #早餐 #減脂 #減肥 #健身 #健身餐 #減肥餐單 #家常菜 #自己煮 #料理 #便當 #お弁当 #朝食  #相機食先 #breakfast #lunch #foodie #fitness #fitnessfood #foodporn #healthyfood #workout  #gym   

30
1 minute ago

Flavours to remember! 🥧🧁 the jam and cream eclair was especially delicious! 😍🤤

11
1 minute ago

즐거운?...일요일...신난다....

01
1 minute ago

For a limited time only, get you a spicy credit sammich. The combo comes with and not limited to.... 1. Approvals 2. Low interest rates 3. No-low money down Last but certainly not least a side of #financialfreedom 🤷‍♀️ Orders yours today by texting 📲 "Credit Sammich” to 323-802-8603. **Offer Available for a limited time only 🍗 🍗 🍗 Follow ❤ @financialoutreach Follow ❤ @financialoutreach Follow ❤ @financialoutreach . . . . . . . . . . . #popeyes #popeyeschickensandwich #louisiana #chikfila #chickenrecipes #explorepage #chickensandwich #chicken #food #foodlover #addicted #credit #buyingpower #today #sandwich #foodporn #levelup #foodie #blessed #friedchicken #lowrates #realestate #mortgagebroker #justlisted #realtorlife #cali #movement #brownpride

31
1 minute ago

Time to have some afternoon drinks and enjoy the beautiful sun 🌞🍵☕

41
2 minutes ago

Wahhh beberapa hal yang diyakini oleh orang-orang di sekitar kita ternyata adalah mitos! 🤔 Apa kamu pernah meyakini salah satu mitos diatas? Berdasarkan dari berbagai telaah dan sumber, ternyata karbohidrat itu tidak membuat kamu gendut lho. Yang membuat tubuh memiliki berat badan berlebih karena asupan yang masuk dan yang keluar dari tubuh tidak sebanding, sehingga kelebihan kalori tersebut disimpan dalam tubuh dan membuat tubuh menjadi gendut. Jangan lupa, nilai 1 gr karbohidrat = 4 kalori, sebanding dengan nilai 1 gr protein = 4 kalori. Sedangkan 1 gr lemak = 9 kalori. Nah, apabila di kalkulasi secara keseluruhan total nilai kalori harian mu melebihi dari jumlah asupan yang seharusnya, disitulah terjadi kelebihan intake kalori, dan alhasil berat badan bertambah. . . . . . #intohealthdiet #gymjogja #menudietsehat #cateringdietbantul #jogjafood #cateringsehatjogja #cateringdietjogja #dietmayobantul #dietjogja #kulinerbantul #dietsehatjogja #cateringbumiljogja #jogjadiet #kulinerjogja #foodporn #jogjafood #cateringjogjamurah #tastyfood #jogjaistimewa #bantulkuliner

10
2 minutes ago

【桃のカッペリーニ&カプレーゼ】🍑. . この時季の定番です。 夏が終わる前に作りました🍑 . . crattiniで教えて頂いた ミント🌱と桃🍑のcappelliniを再現 . . わさわさ自家製バジル🍃と桃🍑の カプレーゼをワンプレートで🍾✨ . . 大好きな季節を目前に 🌻🌴2019夏🙋🏻‍♀️🙆🏻‍♀️🙋🏻‍♀️✨ . . Capellini Caprese peach mint #foodpics #instafood #foodstagram #foodphoto #food52 #foodphotographer #foodstyle #foodstyling #foodpicture #foodporn #ЯisaЯisa #チーム59 . .

42
2 minutes ago

Sleeping Beauty was my favourite Disney Princess growing up. . Interesting to see it in dessert form @sugarlipsdesserthouse The “Sleeping Beauty” shaved ice is basically an explosion of sprinkles, bobas, jellies, strawberries, candies over strawberry-coconut shaved ice. Actually quite delicious! . 📷 @therealbuntcake #shavedice #sleepingbeauty

51
3 minutes ago

𝗡𝗢𝗧𝗘: 𝗮𝗹𝗹 𝗿𝗲𝗰𝗶𝗽𝗲𝘀 𝗽𝗼𝘀𝘁𝗲𝗱 𝗮𝗿𝗲 𝗟𝗼𝘄 𝗙𝗢𝗗𝗠𝗔𝗣 𝗱𝗶𝗲𝘁 𝘀𝗮𝗳𝗲 𝗯𝘆 𝗠𝗼𝗻𝗮𝘀𝗵 𝘀𝘁𝗮𝗻𝗱𝗮𝗿𝗱𝘀 𝗱𝘂𝗿𝗶𝗻𝗴 𝘁𝗵𝗲 𝗲𝗹𝗶𝗺𝗶𝗻𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻 𝗽𝗵𝗮𝘀𝗲. 𝘀𝘂𝗴𝗴𝗲𝘀𝘁𝗶𝗼𝗻𝘀 𝗳𝗼𝗿 𝗿𝗲𝗰𝗶𝗽𝗲 𝗮𝗹𝘁𝗲𝗿𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻𝘀 𝗺𝗮𝘆 𝗯𝗲 𝗶𝗻𝗰𝗹𝘂𝗱𝗲𝗱 𝗶𝗻 𝘀𝗼𝗺𝗲 𝗿𝗲𝗰𝗶𝗽𝗲𝘀 𝗳𝗼𝗿 𝘁𝗵𝗼𝘀𝗲 𝘄𝗵𝗼 𝗴𝗼 𝗵𝗮𝘃𝗲 𝗽𝗮𝘀𝘀𝗲𝗱 𝘀𝗽𝗲𝗰𝗶𝗳𝗶𝗰 𝗿𝗲-𝗶𝗻𝘁𝗿𝗼𝗱𝘂𝗰𝘁𝗶𝗼𝗻𝘀, 𝗯𝘂𝘁 𝘁𝗵𝗲 𝗿𝗲𝗰𝗶𝗽𝗲𝘀 𝘁𝗵𝗲𝗺𝘀𝗲𝗹𝘃𝗲𝘀 𝗮𝗿𝗲 𝗳𝗼𝗿 𝘁𝗵𝗲 𝘀𝘁𝗿𝗶𝗰𝘁 𝗲𝗹𝗶𝗺𝗶𝗻𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻 𝗽𝗵𝗮𝘀𝗲 𝗼𝗻𝗹𝘆. 𝗽𝗹𝗲𝗮𝘀𝗲 𝗿𝗲𝗮𝗱 𝗮𝗹𝗹 𝗰𝗮𝗽𝘁𝗶𝗼𝗻𝘀 𝗶𝗻 𝗲𝗻𝘁𝗶𝗿𝗲𝘁𝘆, 𝗮𝗻𝗱 𝗺𝗲𝘀𝘀𝗮𝗴𝗲 𝗺𝗲 𝗳𝗼𝗿 𝗮𝗻𝘆 𝗰𝗹𝗮𝗿𝗶𝗳𝗶𝗰𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻𝘀 - 𝗮𝗻𝗱 𝗻𝗲𝘃𝗲𝗿 𝗵𝗲𝘀𝗶𝘁𝗮𝘁𝗲 𝘁𝗼 𝗱𝗼𝘂𝗯𝗹𝗲 𝗰𝗵𝗲𝗰𝗸 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝗠𝗼𝗻𝗮𝘀𝗵 𝗮𝗽𝗽 𝗳𝗼𝗿 𝗿𝗲𝗮𝘀𝘀𝘂𝗿𝗮𝗻𝗰𝗲. This recipe I give 5/5 Stars! 🤩 I wanted to start sharing some low FODMAP recipes to help others, only because I know how hard it is to start, and how hard it is to understand. I wanted to share recipes I’ve found, and ones I’ve created myself using @monashfodmap standards. The recipe here is safe for FODMAPers at one serving - one piece of chicken with sauce, and the potatoes are fried in olive oil, salt & pepper only... so there’s ZERO FODMAPs in the potatoes themselves, so you don’t have to worry about stacking! Yay! This recipe is by: @burntapple , who adapted the original recipe by @lifeandthymez . Her recommendation is to serve the chicken over rice, however as yummy as that sounds I have a craving for potatoes... so we are serving the chicken with fried potatoes instead ❤️ I also did not mix in the corn starch to thicken the chicken, nor the oregano, nor did I shred the chicken. I served the chicken in these whole pieces and left the sauce just as that - a sauce - and drowned my chicken & potatoes in the deliciousness 😋 Next week I will be doing the recipe exactly as is, and will post that as well! This particular dish is: Low FODMAP, lactose free, dairy free and gluten free! Since it does contain meat, this of course is not a dish for vegetarians and vegans. It is also not soy free.

02
4 minutes ago

[佐敦All Day Breakfast 🍳] . 係我係俾佢個窩夫吸引左 平平地就食到個all day breakfast 窩夫全餐$81 配一杯飲品,咖啡再加錢 和朋友叫一樣的 一個奶茶 一個咖啡 。 顏色賣相都算吸引 All day 通常係多士,牛角麵包🥐 佢地就用上waffle 個waffles 同沙律🥗個人覺得最好食 Waffle 夠蛋香 又吾會太硬 腸仔煙肉蛋都好正常 咖啡☕️亦吾錯 小店格局位置係較迫 空間感吾多 但服務態度和藹親民 。 蒜香炒意粉: 又幾香口好食 但份量吾係好多 但都夠食 。 三文魚pizza : 薄脆pizza我喜歡 三文魚都好肥美 好食 。 薯角炒蛋配多士: 都幾好食又飽土 好喜歡 。 。 📍地址: SAM'S COOK (佐敦) 佐敦德成街4-10富裕臺3B 。 。 賣相❤️❤️❤️ 價錢❤️❤️❤️ 好食程度❤️❤️❤️ 環境❤️❤️❤️ 服務質素❤️❤️❤️ 。 。 。 。 #eatwithpankie #foodpics #foodstagram #foodphoto #photooftheday #foodporn #hkfood #香港美食 #相機食先 #hkfoodstagram #foodblogger #foodlover #foodoftheday #foodphotography #hkfoodie #hkfoodblogger #instafood #foodiegram #foodshare #香港地道美食 #coffee #cafe #cafehk #香港人遊香港美食 #brunch #香港地道美食 #hkfoodblog #alldaybreakfast #jordan #佐敦 #waffles

30
4 minutes ago

Gengs! Kalian hrus cobain ni berbagai macam makanan cemilan yang ada di Dieng, enak banget kentangnyaaa 😍😍😍 📍Candi Arjuna, Dieng

01
9 minutes ago

S U N D A Y B U F F E T

21
12 minutes ago

Tertanda Kali ini kuselami beberapa kilometer kedalaman daya pengingat Tak lupa sembari bekelana hingga jauh, satu, dua, tiga dan seterusnya hingga satu depa Akhirnya kendara pun sukses mendarat disebuah kota yang kuberi nama ingatan Aku sibuk memeluk diriku diminggu-minggu yang sedang berlangsung di februari ini, karena entah apa, tiba-tiba saja aku merasa seperti entahlah, entah akan ku deskripsikan seperti apa Aku sibuk untuk sekedar mengelus-elus dadaku sendiri agar tidak terlalu merasa kesakitan yang berujung memar dan berbekas lebam Aku sibuk menyemangati diriku sendiri agar luka tak merasa terlalu ngilu ataupun seperti teriris pedih Sesekali aku ingin mengajak dunia untuk bermain petak umpet, kutawarkan ia yang menjaganya kemudian aku berlari sekencang-kencangnya hingga terhitung jauh dan sulit untuknya menemukanku, aku ingin menepi agar dunia tak merenggut habis segala senyumanku Luka, aku sama sekali tidak pernah mengutukmu Karena aku hanya sedang mencoba belajar darimu Luka, aku juga tidak pernah mengirimimu pesan berisi sumpah serapah Karena aku tetap ingin bertahan dari perihmu meski rasanya langkahku sudah enggan dan gontai Tanggal 25 sudah setengah hari terlewati, esok tanggal 26 pun segera tiba Didetik ini ada nyanyian sepi yang turun dikedua pintu mataku Bentakan air yang turun pada kedua pipi yang menyirami kasih yang telah menjadi kenangan Tapi, aku tidak pernah lupa untuk menyelami impian dan duniaku sendiri dengan menerapkan beribu-ribu keikhlasan, bahkan tak lagi berani untuk kuperhitungkan Mungkin kamu tidak melihatku Tetapi sebab ketidaksetiaanmu aku telah berhasil meredakan perasaanku sendiri Puzzle yang sempat kamu susun belum seperempat dari penuh gambar telah kulanjutkan hingga tersusun rapih dan benar seperti contoh pada gambar Dan kamu perlu tahu satu hal, puzzle itu kulanjutkan dengan tidak menginginkan adanya sentuhan dari kedua tanganmu Coretan Kertas Aku dan Senja, 09:55 • • • 🔝 #funny #htfla #webstagram #followback #foodporn #tweegram #hot #makeup #instasize #ootd #my #iphonesia #black #instapic #instacool #pink #blue #yummy #instafollow #toptags #instalove #igdaily #healthy #likes #wcw #model #red #awesome #gym

50
46 minutes ago

Wing night with my wing man 💙 . . . . . . . 💰 - ⭐⭐ For me, mej pricey siya sa usual wings na kinakain ko. Ts wala pang rice. Separate order yung rice. Kaya siguro namahalaan ako. 😋 - ⭐⭐ Masarap siya, kasi nasarapan ug jowa ko. Hahahah. Favorite wing place niya to ee. Dito ata kami nagka developan 🤣🤣 Pero seryoso, masarap siya. Yung may lemon flavor na wings nila, kung di ka fan ng mukasim na peg, baka di niyo magustuhan. Kasi MAASIM TALAGA TO. (Sa jowa ko ung lemon chenes) Yung isa, garlic butter ata. Nakalimutan ko na. Tagal na kasi nito. Tamad ko lang mag post. Hahahaha. Anyways, masarap. Garlic and butter combi is always masarap 🥰👌 📷 - ⭐⭐⭐ Not really ig friendly for everyone, but I like it. Very simple. 🚦 - ⭐ Kung wala kang sasakyan, mahirap siya puntahan. Kasi dadayuhin mo pa talaga. Wala atang public transpo dun. Search niyo na lang sa google maps

04
2 hours ago

Each pouch of GLOW Collagen purée contains 5000mg of Type 1 Hydrolysed Marine Collagen!🌸 This daily recommended intake is more than enough to maintain a glowing skin as an average adult uses between 2000-5000mg of collagen a day 💫⁠ ⁠ See more at http://bit.ly/2ZfpkIR! 💗

61
2 hours ago

Smoothie Bowl de chocolate !! Idea para un desayuno vegano totalmente delicioso y saludable !! Aparte es muy fácil de preparar !! Yo decidí ponerle encima galletas red velvet por que tenía muchas ganas de dulce 😋 🤣 pero si lo quieres más saludable, le puedes poner nueces y frutos secos 🤤! Además, si lo quieres más espeso solo debes utilizar los bananos congelados ! 🍌 si les gustó, compártanlo con alguien que quiera más ideas de desayunos veganos o simplemente de un plato delicioso ! 😍❤️😍❤️👏👏

1021
12 hours ago

it feels like fall in new york today and i’m loving it 🍵🍂

3698
2 days ago

Une autre belle soirée passée au @alexandraplatzbar Thanks for the memories.... We will surely miss you all next summer! 💔

1176
6 days ago

Sabadou com a minha comercial preferida 🖤

81
3 months ago

A combo of Burger & Pizza or should I say Burger ON Pizza!?🤔 A place where America meets Italy!!😜😜 After a lot of recommendations I finally grabbed this Cheese dripping pizza with burgersss submerged within..stuffed with veg patty,onions and tomatoes and pizza loaded with yummy cheese drooling all over and herbs garnished..it's a small joint called Shake me up..A must try to this unique delicious combo!!😍🍕🍔 Taste & food :- 4/5 Ambience :- 3/5 Service :- 3/5 Value for money :- 3.5/5 #_foodoctor #food #foodie #foodphotography #love #instafood #instagood #instapic #foodblogger #burger #cheese #happy #smile #picoftheday #photooftheday #hot #foodstagram #tasty #yummy #delicious #awesome #amazing #foodporn #foodgasm #foodpics #instalove #pizza #hungry #foodlover

1.1k47
4 months ago

Quem voltou a tomar açaí depois de muuuito tempo? E do melhor jeito, com morango e leite de coco em pó 😍

1.3k65
5 months ago

😊

1.1k64
1 year ago

🥝

71530